• Omega 3 Strong
  • Omega 3 Strong
  • Omega 3 Strong
  • Omega 3 Strong
  • Omega 3 Strong
  • Omega 3 Strong

Omega 3 Strong

€ 24.95
Közvetlenül elérhető
Amount:
 

Élvezze a teljes testes wellnesst a Cibdol Omega-3 Strong kapszuláival. Még soha nem volt ilyen egyszerű a szív egészségének, az agyműködésnek, a látásnak és még sok másnak a támogatása, mint az erősen koncentrált, tisztított halolajjal. A könnyen lenyelhető kapszulák DHA-t, EPA-t és E-vitamint tartalmaznak, így tökéletesek a napi táplálkozási hiányosságok pótlására.

Leírás
Adatlap
Leírás

Teljes testes wellness egyszerűen

Nem mindig egyszerű és kényelmes a hasznos vitaminok, ásványi anyagok és esszenciális zsírsavak teljes spektrumához hozzájutni az élelmiszerekből. Itt jönnek a képbe a Cibdol Omega-3 Strong kapszulái. Nemcsak az EPA és DHA halolajok mindenre kiterjedő keverékét tartalmazzák, de E-vitamint is adtunk hozzá hogy biztosítsuk szervezetének a szükséges tápanyag- támogatást.

Az omega-3 szükségletek kiegyensúlyozása

Az elegendő omega-3 zsírsav bevitele kulcsfontosságú a kiegyensúlyozott és teljes életmódhoz. Azonban nem mindig könnyű a szív, az agy és a szem egészségének erősítéséhez szükséges esszenciális zsírsavak arányát eltalálni. A Cibdolnál 250mg dokozahexaénsavat (DHA) és 500mg eikozapentaénsavat (EPA) kevertünk össze E-vitaminnal és antioxidánsokkal, hogy nagy erejű, teljes testes lendületet biztosítson a mentális és fizikai jóléthez.

Tisztán a természettől

A méreganyagoktól és szennyeződésektől mentes Omega-3 Strong kapszuláink ideális lehetőséget jelentenek, hogy kipróbálja a nagy koncentrációjú tisztított halolajat. Nemcsak egyszerűek és hatékonyak, de könnyen illeszkednek a meglévő étrend-kiegészítő rutinjához, kielégítik tápanyag szükségleteit, és biztosítják, hogy szervezete rendelkezzen a szükséges erőforrásokkal.

Az esszenciális zsírsavaknak számos jótékony hatása van az agyműködésre, a látásra és a szív egészségére. Miért küzdene, hogy megszerezze a szükséges omega-3-at, hogy a lehető legjobban gondolkozzon és érezze magát, ha a Cibdol könnyen lenyelhető Omega-3 Strong kapszuláját is kipróbálhatja? Szerezze be a sajátját még ma!

Hogyan kell használni a Cibdol Omega-3 Strong termékét?

A legjobb eredmény érdekében naponta egy kapszulát vegyen be egy pohár vízzel. Ne lépje túl az ajánlott adagot.

Adatlap
Mennyiség 60 capsules
Megőrzi Hűvös, sötét és száraz
Összetevők Fish oil (fish); Gelatin; Glycerin; Vitamins; Water
CBD No
Category Vitals
Termék kereső