• Shilajit
  • Shilajit
  • Shilajit
  • Shilajit
  • Shilajit
  • Shilajit

Shilajit

€ 21.95
Közvetlenül elérhető
Amount:
 

A Cibdol Shilajit természetes módja a szellemi teljesítmény és a hangulat támogatásának. Ezt a lenyűgöző és ritka, távoli hegyvidéki régiókból származó szuperételt évszázadok óta használják az anyagcsere és az energiaszint támogatására - és segíti az optimális testsúly megőrzését is. Sokoldalú és gazdag ásványi anyagok és aminosavak forrása - a valódi jólét elérése még soha nem volt ilyen egyszerű.

Leírás
Adatlap
Leírás

Egyenesen az Anyatermészettől

A hagyományos ájurvédikus gyógyászat szerves része, a shilajit, egy természetes és sokoldalú szuperélelmiszer, amely igen jelentős hatással van a mentális és fizikai jólétre. Ez az anyag közvetlenül a távoli dél-ázsiai hegyvidékekről származik és ásványi anyagok és aminosavak gazdag forrása - ezáltal készen áll a mentális teljesítmény, a hangulat és az energiaszint támogatására.*

Több ezer éven át finomítva

Nem sok olyan anyag létezik, amelyet maga az anyatermészet ápolt és finomított évezredek során. Tudnia kell, hogy csak akkor képződik shilajit, ha a növényi és mikrobiális anyagokat évszázadokon át hagyják lebomlani. Jellemzően a hegyvidéki régiók hasadékaiban és repedéseiben található ez a kátrányszerű anyag, amely telis-tele van természetes ásványi anyagokkal, humin- és fulvosavval, valamint számos antioxidáns is található benne.

Vigye otthonába a természet erejét

Könnyen lenyelhető, vegetáriánus kapszuláink sztenderd adag shilajitot kínálnak, amelyet bármikor és bárhol bevehet. További bónuszként pedig szelént adtunk hozzá, egy erős ásványi anyagot, amely gördülékenyen működik együtt a shilajittal, hogy segítsen megvédeni a sejteket az oxidatív károsodástól.* Ez a természetes kombináció együttesen megadhatja a szervezetnek azt a támogatást, amelyre szüksége van ahhoz, hogy felvegye a kesztyűt az élet kihívásaival szemben.

Még soha nem volt ilyen egyszerű az anyatermészet erejét a wellness-programjába hozni, mint a kapszulánkénti 500mg shilajittal. Próbálja ki még ma, és tapasztalja meg a teljes testes támogatást, amelyet az ájurvédikus orvoslás holisztikus gyakorlata is hirdet.

A Cibdol Shilajit használata

A legjobb eredmény érdekében napi 1-2 kapszulát vegyen be egy pohár vízzel étkezés közben. Ne lépje túl az ajánlott adagot.

*Egészségügyi állítás, európai jóváhagyásra vár

Adatlap
Mennyiség 60 capsules
Vegán Igen
CBD No
Category Vitals
Termék kereső