• NMN
  • NMN
  • NMN
  • NMN
  • NMN
  • NMN

NMN

€ 34.95
Közvetlenül elérhető
Amount:
 

A Cibdol NMN egy befolyásos prekurzor, amely az energiatermelés építőköveit alkotja. Az emberi test minden sejtje által használt NMN NAD+-szá alakul, hogy támogassa az energia és az alapvető tápanyagok termelését. Ez a folyamat természetesen történik, viszont a NAD+ szintje a szervezetben csökken az életkorral, így a táplálékkiegészítés hatékony eszköz az aktív életmódot folytatók számára.

Leírás
Adatlap
Leírás

Hagyja, hogy a tettei meséljék a történetét, ne az életkora

Tudjuk, hogy az életkor csak egy szám, de a mai rohanó társadalomban mindannyian hasznát vehetjük a vitalitás és az energiaszint növelésének. A Cibdol NMN éppen ezt teszi – fokozza szervezete természetes energiatermelését, hogy megfeleljen az aktív életmód követelményeinek. Valójában az NMN több előnnyel bír, mint azok támogatása, akik szeretnek aktívak maradni - kielégíti az idősek és a fáradtságban szenvedők energiaigényeit.

Az út az NMN-től a NAD+-ig

Testünk minden nap több ezer alapvető folyamatot hajt végre, hogy segítsen nekünk, hogy a legjobban gondolkodjunk és legjobban érezzük magunkat. Ennek a ciklusnak döntő része, amikor a nikotinamid-mononukleotid (NMN) NAD+ -szá alakul, egy koenzimmé, amely a mitokondriális működést, az anyagcserét és a DNS-helyreállítást biztosítja. Sajnos a NAD+ természetes szintje az életkor előrehaladtával csökken, ezért NMN-nel dúsított étrend-kiegészítőnk létfontosságúnak bizonyulhat egy vonzó és teljes életet biztosító életmódhoz.

Élvezze az életet az NMN segítségével

Ne hagyja, hogy az életkora megakadályozza abban, hogy olyan dolgokat csináljon, amelyeket szeret. Inkább támogassa testét belülről természetes összetevők használatával. Az Ön életmódjának kiegészítésére tervezett NMN kapszuláink elősegítik a NAD+ termelést, hogy testének minden sejtje a legjobb teljesítményt nyújthassa.

Soha nem volt még jobb alkalom, hogy teljes életet éljen, kortól vagy életmódtól függetlenül. NMN kapszuláink biztosítják a szükséges alapvető erőforrásokat, a test minden sejtjében fokozva az életvágyat. Tetőtől talpig felfrissülhet a Cibdol NMN-je segítségével.

A Cibdol NMN használata

A legjobb eredmény érdekében napi 1-2 kapszulát vegyen be egy pohár vízzel. Ne lépje túl az ajánlott adagot.

Adatlap
Dosage 1-2 capsules a day
Mennyiség 30 capsules
Megőrzi Hűvös, sötét és száraz
CBD No
Category Vitals
Termék kereső