Lektor: Dr. Arno Hazekamp, ​​PhD

Arno Hazekamp

Dr. Arno Hazekamp életét a gyógyászati ​​kannabisz és gyakorlati alkalmazásainak alaposabb megismerésének szentelte, amelyet a természetes vegyületek gyógyászati ​​tulajdonságai iránti féktelen szenvedélye vezérelt. Jelenlegi, teljes munkaidős kutatóként iparágvezető kezdeményezésekben betöltött szerepe miatt olyan egyedülálló rálátással rendelkezik, amelyhez kevesen férnek hozzá.

Dr. Arno a kannabisz gyógyászati ​​felhasználásával foglalkozó doktori fokozatától (2001–2007) a Bedrocan kutatási és oktatási részlegének vezetésén át az éves Masterclass Medicinal Cannabis megalkotásáig több mint 2 évtizedes tapasztalattal rendelkezik, hogy áthidalja a kannabisszal kapcsolatos tények és hiedelmek közötti szakadékot.

Jelenleg a holland cégek és a kannabiszipar (Legal Cannabis Coalition) együttműködési projektjének úttörője. Dr. Arno szenvedélye, eltökéltsége és a kannabisz biokémiájával kapcsolatos szakértői ismeretei felbecsülhetetlen értékűvé teszik munkásságát az orvosi kannabisz jövője és a Cibdol-tartalom integritása szempontjából.

Website & social links

Termék kereső