For you. for life.

Büszkén mutatjuk be szponzorált sportolóinkat

A Cibdolnál mindig is az volt a célunk, hogy termékeinkkel, tartalmainkkal és vállalati értékeinken keresztül a legmagasabb szinten szolgáljuk ki ügyfeleinket. A sport és a mozgás természetesen elválaszthatatlanul kapcsolódik ehhez a célhoz, hiszen nemcsak összehozza az embereket, de a szellemi és fizikai jóléthez is jótékony segítséget nyújt. 

Ezért a Cibdol büszkén támogatja a sportolókat minden téren, mivel szenvedélyük és elhivatottságuk arra ösztönöz bennünket, hogy a legtöbbet hozzuk ki minden napunkból.

A hivatásos sportolók szponzorálása mellett a Cibdol sportesemények, klubok és edzőtermek támogatásával másokat is ösztönöz, hogy maradjanak aktívak. A modern élet kihívásai mellett minden eddiginél fontosabb, hogy kivegyük a részünket a mentális és fizikai egészség előmozdításában. A testmozgás azáltal is hozzájárul az energikus és egészséges társadalom kialakulásához, hogy segít olyan betegségek megelőzésében, mint a szív- és érrendszeri betegségek, az elhízás, a csontritkulás és a szélütés.


Azáltal, hogy tanítjuk és ösztönözzük az embereket, hogy maradjanak aktívak, hozzájárulhatunk a nem fertőző betegségek kockázatának csökkentéséhez, lehetővé téve, hogy mindenki a lehető legteljesebb életet élhesse.

Ismerje meg az összes sportolónkat, legújabb eredményeiket, legbüszkébb pillanataikat és még sok mást is.

Termék kereső