Bailey Groenendaal

Cyclocross

Állampolgárság
Holland
Születési hely
Schijndel
Születési dátum
2003. szeptember 12
2018-as holland bajnokság
3.
Zilvermeercross 2019
3.
Holland bajnokság 2019
3.
Stockholm cyclocross 2020
1.
Világkupa-versenyeken
Részvétel
Holland bajnokság 2019
11.
instagram twitter youtube

Életrajz

Attól a pillanattól kezdve, hogy Bailey biciklizni tudott, minden másodpercet élvezett. Akár gyerekként gázolt át a sáron, akár a schijndeli kerékpáros egyesülettel edzett tizenkét évesen, soha nem volt kétsége affelől, hogy ezt akarja csinálni. A saját útját kitalálni túl izgalmas száguldás volt ahhoz, hogy feladja.

Ez az elszántság és az, hogy imádta a sáros utakat, tökéletes kombinációnak bizonyult, hiszen Bailey a holland országos kerékpár-bajnokságon megszerezte a 3. helyet - mindezt első versenyévében. Azóta a fókusz teljesen a cyclocrossra irányult, hogy lássa, milyen messzire tudja ellökni magát.

Bailey immár több mint hat éve aktív cyclocross versenyző, rengeteg tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi porondon. Nemcsak a legjobb eredmény elérésére hajt, de hajlandó sokat áldozni céljainak elérése érdekében. És pontosan mi is ez a cél? Természetesen világbajnok lesz!

Technikai irányítási képességeivel, állóképességével és erejével kétségtelen, hogy Bailey rendelkezik olyan tulajdonságokkal, amelyek segítik, hogy cyclocross versenyzőként tovább fejlődjön. Egy dolog biztos; még a határai közelébe sem került!

"Soha ne add fel, és menj el a végéig."

Termék kereső