A Cibdol sportolója, Kick de Heer nyerte az Eat Play Love-ot

Published:

Kick de Heer

Cibdol szponzorált sportolója, Kick de Heer szerezte meg az Eat Play Love verseny első helyét. Olvasson tovább, hogy megtudja, mi járt a wakeboardos fejében aznap, és mit jelent számára, hogy megnyerte a szezon első nagy bajnokságát.

Mi az az Eat Play Love?

Az Eat Play Love egy globális kezdeményezés, amely összehozza az embereket egy hétvégére, ahol kulináris élvezetek, élő zene és izgalmas események várják a résztvevőket. A legutóbbi fesztivál, amelynek házigazdája a németországi Köln volt, nagy örömünkre nem is egy, hanem rögtön két hihetetlen wakeboard eseményt is a programjára tűzött. Mivel a wakeboard szezon éppen állt a Covid miatt, végre elérkezett a versenyek kezdésének ideje.

Természetesen a Cibdol által szponzorált wakeboardos, Kick de Heer alig várta, hogy hosszú szünet után visszatérhessen a vízre. És mi lehet jobb módszer a szezonindításra, mint hogy hazavigyük az egész esemény legmagasabb pontszámú menetét. Rövidesen elmesélünk mindent, amin Kick keresztülment, de először nézzük meg, miért jelent ennyit az Eat Play Love fesztivál a wakeboardos közösség számára.

A német bajnokság és az európai nyílt bajnokság ötvözése

Egészen idáig 2021-ben nem rendeztek wakeboard-bajnokságot a globális COVID-19 korlátozások miatt. Az élet azonban lassan visszatér a normális kerékvágásba, ezért úgy döntöttek, hogy nem egy, hanem két wakeboard-bajnokságot is megrendeznek egyszerre.

Az Eat Play Love lett mind az országos, mind az európai bajnokság házigazdája, ahol a versenyzők megszerezhették korosztályuk első helyét. Önmagukban ezen versengések és nagyszerűek lettek volna, de a szezon első olyan eseményével, amely Németország és Európa legjobbjait mutatja be - a nyomás fokozódott.

A bajnokság győztese, Kick de Heer

Kick de Heer számára nem ismeretlen a versenyzés nyomása, de még ő is bevallja, hogy érezte a vállán az esemény súlyát. Utolértük a wakeboard bajnokot, hogy megtudjuk, mi jár a fejében, és mit jelent hazavinni a szezon első trófeáját.

Még edzés közben is "ideges voltam" - magyarázza Kick. "Ez volt a szezon első versenye, és mindenki nagyon várta már a show-t." Szerencsére pontosan ezt kapták, és egy sikeres edzési időszak után Kick késznek érezte magát a bajnokságra.

A verseny napjához érkezve Kick feszültnek, de magabiztosnak érezte magát. Ő volt a nap első indulója, ezért CBD gumicukrot használt, hogy mind az elméje, mind a teste a lehető legjobb állapotban legyen. Mikor felkészült, kezdődhetett a kvalifikációs futam.

A hibák leküzdése

A kvalifikációs futása szinte hibátlan volt, aztán egy hiba kisebb balesetet okozott. Teljesítménye azonban még mindig bőven elég volt ahhoz, hogy a hibával együtt is bebiztosítsa helyét a döntőben.

"A kvalifikáció során elkövetett hiba után még inkább javítani a futásomon" - mondja Kick. "Szerencsére volt néhány órám a kvalifikáció és a döntő között, hogy visszaállítsam a figyelmemet." Azok az órák semmiképp sem voltak elpazaroltak. Kick teljesen felkészült, magabiztosnak érezte magát, készen állt, hogy lenyűgözze a közönséget és a bírókat.

„Visszatekintve, ennél jobban nem is mehetett volna” - mondja Kick magabiztosan. Futásának kivitelezése, intenzitása és összetétele alapján Kick futása kapta a verseny legmagasabb pontszámát, és ezzel együtt a szezon első trófeáját!

"Nagyon boldog és büszke vagyok arra, hogy megnyertem ezt a trófeát. Nehéz szezon volt számomra, mivel nem volt bajnokság, ahol részt vehettem volna. Ez még fontosabbá teszi az Eat Play Love-on aratott győzelmet."

Cibdol hihetetlenül büszke arra, hogy egy ilyen tehetséges sportolót szponzorálhat és támogathat a főállású profi wakeboard sportolóvá válása útján. Ha az Eat Play Love-ban nyújtott teljesítménye jelent valamit, kétségtelen, hogy Kick előtt fényes és sikeres jövő áll!

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Termék kereső