Kick de Heer

Wakeboard

Állampolgárság
Dutch
Születési hely
Blitterswijk
Születési dátum
03/10/2005
2016 National Championships
3rd place
2016 Low Lands
5th place
2017 Eat Play Love
4th place
2018 Eat Play Love
3rd place
2021 Eat Play Love
1st place
instagram twitter youtube

Életrajz

Bár Kick még tinédzser, már óriási tapasztalatokkal rendelkezik. Szerencsére Kick szüleinek wakeboard iskolája van, itt szállt először vízre, négyéves korában. Most pedig, úgy, hogy saját édesapja segíti edzőként a felkészülését, Kick (szó szerint) óriási hullámokat kelt a nemzetközi versenyeken.

Kick eleinte egyszerűen csak szórakozásból wakeboardozott, és soha nem gondolta volna, hogy természetes tehetsége profi karrierhez vezet. Ez  így ment 2020-ig, amikoris meggondolta magát és elkezdte feszegetni határait a vízen. Képességeinek aktív fejlesztésével Kick megnyerte az Eat Play Love nemzetközi versenyt.

Kick fő célja, hogy szerepeljen a wakeboard-világbajnokságon, de először az Egyesült Államokban szeretne élni és a világ legjobb wakeboardosaival edzeni. Tudja, hogy a legjobbak legyőzésének egyetlen módja a legjobbaktól való tanulás - és pontosan ezt szándékozik tenni.

A tehetséges és elszánt Kick továbbra is szerepel az európai és országos versenyeken, és egyre közelebb kerül világbajnoki álmához.

A természetes tehetséggel megáldott Kick számára ugyanolyan kényelmesnek tűnik a wakeboardozás, mint az átlagember számára a szárazföldön sétálni - nem kis teljesítmény, ha azt nézzük, mennyire fiatal.

"Élvezd, amit csinálsz, az mindig a legjobbat hozza ki belőled"

Termék kereső