Robin van Roosmalen

Harcművészetek

Állampolgárság
Holland
Születési hely
's-Hertogenbosch
Születési dátum
1989. október 1
2011 Fast & Furious
bajnoki győztes
2012 GLORY
második hely
2013 GLORY
második hely
2014-2016 GLORY 70 kg
GLORY bajnok
2016-2018 GLORY 65 kg
GLORY bajnok
instagram twitter youtube

Életrajz

Robin mindig is érdeklődött a sport iránt, már négyéves korában önvédelmi edzésre járt. Néhány évvel később kipróbálta a futballt, de hamar rájött, hogy az egyéni sportok jobban illenek hozzá. Végül tizennégy évesen úgy döntött, hogy a kickboxra összpontosít, a többi pedig, ahogy mondani szokás, történelem.

Nem sokkal később már beérte az ismert neveket és jól szerepelt a legmagasabb osztály legjobbjai elleni versenyeken. Robinnak nem volt elég, hogy egyszerűen megnyerte ezeket a mérkőzéseket, és folyamatosan az dolgozott, hogy világklasszis sportolóvá fejlessze magát.

Pályafutása során Robin megmutatta a világnak, hogy a saját területén az egyik legjobb a világon, négyszeres GLORY-bajnok lett pehely- és könnyűsúlyban. Emellett ő volt az első kickboxer, akit két súlycsoportban is GLORY bajnokká koronáztak.

Robin a siker mellett új kihívásra vágyott, és 2018-ban MMA-ra váltott. A magabiztos és szorgalmas Robin magasra tette a mércét új vállalkozása előtt, és elhatározta, hogy két súlycsoportban is MMA-bajnok lesz.

Harci karrierje mellett Robin a nehéz sorsú fiataloknak is segíteni szeretne, támogató hálózatokat hoz létre és segíti őket céljaik elérésében.

"Ne hagyd, hogy a félelem megölje álmaidat."

Termék kereső