• Libido Support
  • Libido Support
  • Libido Support
  • Libido Support
  • Libido Support
  • Libido Support

Libido Support

€ 29.95
Közvetlenül elérhető
Amount:
 

Támogassa a megérdemelt vitalitást a Cibdol Libido Supporttal. Férfiak és nők számára egyaránt alkalmas - a gyógynövények, vitaminok és ásványi anyagok szinergikus keveréke belülről támogatja a szervezetet. Ez az egyedülálló formula nemcsak a vérkeringést segíti a Ginkgo Bilobának köszönhetően, de az alapvető ásványi anyagok hozzájárulnak az egészséges hormonháztartáshoz is (cink).*

Leírás
Adatlap
Leírás

Önszeretet a természet támogatásával

Az élet tele van zavaró tényezőkkel, nem kívánt nyomással és határozottan hiányzik az idő, amikor önmagunkkal foglalkozhatunk. A Cibdol Libido Support segít az egyensúly helyreállításában. A természetes összetevők szinergikus keverékének felhasználásával, élénkíti a férfiakat és a nőket. A speciálisan összeállított Panax ginseng, Ginkgo biloba, cink, E-vitamin és Muira puama együttesen serkentik a véráramlást, a libidót, a hormonháztartást és sok mást.*

Az öngondoskodás

A mai modern társadalomban túlságosan könnyű fizikai szükségleteinket a zsúfolt munkaidő és a mozgalmas társasági eseményekkel teli naptár végére tenni. Viszont a jólétre gyakorolt előnyei jelentősek, ezért a Libido Support segíthet abban, hogy újra pályára álljon. Teljesen természetes összetevőkre támaszkodva a testen belül működik, hogy helyreállítsa a vitalitást az egyre követelőzőbb világban.

Teljesen természetes összetevők felhasználása

A teljesen természetes vitaminok, ásványi anyagok és növényi gyógynövények szinergikus keveréke együttműködik a szervezet alapvető rendszereivel a férfiak és nők fizikai szükségleteinek kielégítésében. Egyedülálló összetételének köszönhetően nem terheli túl közérzetét, finoman működik együtt meglévő wellness-rutinjával.

Ha segítségre van szüksége, hogy visszatérjen a megszokott kerékvágásba, forduljon a Panax ginseng, a Ginkgo biloba, a cink és az E-vitamin természetes hatásaihoz. Próbálja ki a Cibdol Libido Support-ját, és tapasztalja meg, milyen különbséget jelenthet a fizikai jólét szinergikus megközelítése.

A Cibdol Libido Support használata

A legjobb eredmény érdekében napi 3 kapszulát vegyen be hat héten át. Hat hét elteltével napi 2 kapszulával folytassa. Ne lépje túl az ajánlott adagot.

*Egészségügyi állítás európai jóváhagyásra vár

Adatlap
Mennyiség 90 tablets
CBD No
Category Vitals
Termék kereső