Legfrissebb hírek | Page 48

  • B12-vitamin vs. B-komplex

    Szeptember 14, 2023

    A B12-vitamin és a B-komplex átfedő és egymást kiegészítő előnyöket kínál. A B12 célzott előnyöket biztosít a hiányos állapotúak számára, míg a B-komplex teljes körű B-vitamin-előnyöket kínál. Az ideális megközelítés lehet mindkettő szedése – egy B-komplex az előnyök spektrumáért, valamint a B12 a szintek maximalizálása érdekében. Ez biztosítja, hogy a B12 védelmet nyújt a hiány ellen, és mind a nyolc B-vitaminból energiát, agyi egészséget és stressz elleni védelmet biztosít.

  • Miért talál az agyam mindig valamit, ami miatt aggódhatok?

    Szeptember 14, 2023

    A szorongásra hajlamos emberek számára az ismétlődő aggódás bénító lehet. Az agy fenyegetésre adott válaszrendszerének megértésével azonban olyan területeket célozhatunk meg, mint az amygdala és a prefrontális kéreg, hogy megnyugtassuk a szorongásos áramköröket. Az olyan technikák, mint a mindfulness, a CBT, az életmódváltás és a gyógyszerek rövid távon mind segíthetnek az agynak a túlzott fenyegetés-érzékeléstől való elfordulásban.

  • Mik az aggodalom jelei?

    Szeptember 14, 2023

    Az aggodalom akkor válik problémássá, ha túlzott, ellenőrizhetetlen és zavaró a mindennapi életben. A krónikus aggodalom jeleinek felismerése fontos első lépés. Ez a cikk a normális és a túlzott aggodalom közötti különbségeket, a főbb tüneteket, az egészségre gyakorolt hatásokat, az okokat és azt vizsgálja, hogy mikor érdemes segítséget kérni. Az olyan hatékony kezelések, mint a terápia, a gyógyszeres kezelés és az önsegítő stratégiák segíthetnek visszanyerni az irányítást.

  • Mi a 10 legfontosabb dolog, ami miatt az emberek aggódnak?

    Szeptember 14, 2023

    A szorongás és a szorongás általános emberi tapasztalat. Tanulmányok és felmérések szerint a pénzügyekkel, a családdal, a munkával, az egészséggel, a kapcsolatokkal és a világ eseményeivel kapcsolatos aggodalmak a felnőttek által leggyakrabban jelzett aggodalmak közé tartoznak. Bár némi szorongás normális, a krónikus aggódás káros lehet. Számos hatékony stratégia és kezelés létezik a túlzott, nem produktív aggodalom kezelésére.

  • Mi a szorongás 5 tünete?

    Szeptember 14, 2023

    A szorongásos zavarok többről szólnak, mint átmeneti aggodalomról vagy idegességről. Az olyan tünetek, mint a túlzott, ellenőrizhetetlen aggódás, ingerlékenység, izomfeszültség, fáradtság és nyugtalanság zavarják a mindennapi életet. Az agyi vegyi anyagok és régiók egyensúlyhiánya irányítja ezeket a tüneteket. Ha a szorongás súlyosan befolyásolja a működését, keressen szakmai segítséget. Hatékony kezelés áll rendelkezésre.

  • Mi a különbség a szorongás és a paranoid gondolatok között?

    Szeptember 14, 2023

    A szorongás és a paranoid gondolatok közötti különbségek megismerése lehetővé teszi a tünetek mögött meghúzódó tényezők pontos meghatározását. Ez a tisztánlátás megnyitja az utat a személyre szabott kezelés előtt. Az aggodalom és a félelem vagy az irracionális gyanakvás feletti kontroll megszerzése bizonyítékokon alapuló segítséggel lehetséges.

  • Mik azok a rögeszmés gondolatok?

    Szeptember 14, 2023

    A kényszerbetegség (OCD) olyan rögeszmékkel és kényszerekkel jár, amelyek megzavarják a mindennapi életet. A kényszeres gondolatok visszatérő, tartós, nem kívánt gondolatok, képek vagy késztetések, amelyek szorongást okoznak. Ilyenek például a fertőzésektől való félelmek, az agresszív vagy szexuális képzetek és a szimmetria iránti igény. Ha a kényszeres gondolatok gyakoriak, ellenőrizhetetlenek és szorongatóak, forduljon mentálhigiénés szakemberhez. A kényszerbetegség kezelése magában foglalja a terápiát és a kényszereknek való ellenállást.

  • Mi a 90 perces alvási stratégia?

    Szeptember 13, 2023

    A 90 perces alvási stratégia célja, hogy az alvásciklusokat a cirkadián ritmushoz igazítsa azáltal, hogy az alvást 90 perces szakaszokra időzíti. A szervezet természetes alvási szakaszainak meghekkelésére szolgáló megközelítés segíthet javítani az alvás minőségét, az energiaszintet, a kognitív funkciókat, a termelékenységet és az általános egészségi állapotot. De vajon működik?

Termék kereső