Legfrissebb hírek | Page 56

  • A CoQ10 álmatlanságot okoz?

    Szeptember 8, 2023

    A Q10 koenzim (CoQ10) antioxidáns hatása és az energiatermelésben betöltött szerepe miatt egyre népszerűbb táplálékkiegészítő. Egyesek azonban azon tűnődnek, hogy a CoQ10-nek lehetnek-e mellékhatásai, például álmatlanság. A jelenlegi bizonyítékok szerint a CoQ10 a legtöbb esetben valószínűleg nem okoz közvetlenül alvászavarokat.

  • Hogyan lehet sikeresen abbahagyni az alkoholfogyasztást

    Szeptember 7, 2023

    Az alkoholról való sikeres leszokás egy olyan út, amely önértékelést, felkészülést és elkötelezettséget igényel. Ez a folyamat magában foglalja az ivási szokások megértését, a méregtelenítésre és az elvonási tünetekre való felkészülést, egy terv kidolgozását a sóvárgás leküzdésére, életmódbeli változtatásokat, az alkoholfogyasztás fokozatos csökkentését

  • Szedhetem a CoQ10-et halolajjal és D-vitaminnal együtt?

    Szeptember 7, 2023

    A CoQ10, az omega-3 halolaj és a D-vitamin kombinációja a legtöbb ember számára biztonságos, ha követi az adagolási ajánlásokat. Ez az erőteljes kombináció teljes testre kiterjedő gyulladáscsökkentő hatást biztosít, optimalizálja az energiatermelést, az agy/szív/csontok egészségét, a bőr hidratáltságát, az immunrendszer működését és még sok mást.

  • A CoQ10 csökkentheti a vérnyomást?

    Szeptember 7, 2023

    A magas vérnyomás a szívbetegségek egyik fő kockázati tényezője. Az életmódbeli intézkedések jelentik az első vonalbeli kezelést, de sokan szednek olyan kiegészítőket is, mint a CoQ10, a vérnyomás javulásának reményében. De mit mondanak a tudományos bizonyítékok arról, hogy a CoQ10 valóban képes-e csökkenteni az emelkedett vérnyomást?

  • A CoQ10 csökkenti a koleszterinszintet?

    Szeptember 7, 2023

    A magas koleszterinszint a szívbetegségek egyik fő kockázati tényezője. A koleszterinszint csökkentésére gyakran írnak fel olyan gyógyszereket, mint a sztatinok, de egyesek ehelyett olyan természetes lehetőségekhez fordulnak, mint a CoQ10. De vajon a CoQ10-kiegészítők valóban csökkentik a magas koleszterinszintet? Nézzük, mit mondanak a kutatások.

  • A Q10 megtisztíthatja az eltömődött artériákat?

    Szeptember 7, 2023

    A szív- és érrendszeri védelem szempontjából ugyan ígéretes, de a jelenlegi bizonyítékok nem támasztják alá, hogy a CoQ10 önmagában aktívan visszafordítaná vagy megszüntetné az egyszer már eltömődött artériákat. Az érelmeszesedés kezelési lehetőségeit mindig beszélje meg orvosával.

  • Melyik jobb a szívnek a CoQ10 vagy a halolaj?

    Szeptember 7, 2023

    Végeredményben a kiváló minőségű bizonyítékok azt mutatják, hogy mind a CoQ10, mind a halolaj különböző mechanizmusokon keresztül jelentős előnyökkel jár a szív- és érrendszeri egészségre nézve.

  • Okozhat a CoQ10 gázokat és puffadást?

    Szeptember 7, 2023

    A CoQ10-kiegészítők szedésekor a gázok és a puffadás lehetséges mellékhatások. Ezek azonban ritkán fordulnak elő, és általában enyhék. Az ajánlott adagolás betartása, az étkezéshez való szedés és a kiegészítés időzítésének beállítása segíthet az emésztési problémák minimalizálásában.

Termék kereső