Bemutatjuk a Fall Asleep kapszulákat

Published:

A nagyszerű napok a még jobb éjszakákkal kezdődnek

Fall asleep capsules

Mivel a szabálytalan munkaidő, az elektronikus eszközök és a mindennapi élet nyomása pusztítóan hat az alvásrendünkre, nem meglepő, hogy oly sokunknak gondot okoz az éjszakai elalvás. A pihentető éjszakai alvás kulcsfontosságú ahhoz, hogy felfrissülve és feltöltődve ébredjen, ezért kibővítettük alváskiegészítőink körét, amely ma már a Fall Asleep kapszulákat is tartalmazza.

A gyors elalvás a test cirkadián ritmusával való együttműködésről szól - ezt a folyamatot a melatonin alvási hormon vezérli. Exkluzív Meladol formulánk beágyazásával minden eddiginél könnyebbé és kényelmesebbé tettük az elalvást.

Bemutatjuk a Cibdol Fall Asleep kapszuláit

Ha éjszaka nem tud elaludni, itt az ideje, hogy fontolóra vegye a Cibdol Fall Asleep kapszuláinak használatát. Nincs több kényelmetlenség a hagyományos Meladol formulánk adagolásával, mivel lágyzselé kapszulába tettük őket. A CBD-t (2,5 mg) és a melatonint (1,5 mg) tartalmazó kapszula a testével együttműködve állítja helyre a természetes cirkadián ritmust.

A Fall Asleep kapszulák előnyei a következők:

• Szagtalan és íztelen, hogy egyszerűen fogyasztható legyen
• Minden kapszula pontos Meladol adagot tartalmaz
• Diszkrét, könnyen illeszkedik a meglévő kiegészítők közé

Hogyan befolyásolja a melatonin az alvást?

Az emberi test ügyesen kitalálja, mikor kell aludni és ébren lenni. Ennek a kulcsfontosságú folyamatnak a megindításához azonban szükség van a melatoninra, egy természetben előforduló hormonra, amelynek szintje a fény hatásának megfelelően növekszik és csökken. Amikor a fény expozíciója növekszik (azaz amikor felkel a nap), a melatonin szint csökken, ez annak a jele, hogy a szervezetnek fel kell ébrednie és fel kell készülnie a következő napra.

Ugyanez történik éjszaka is, kivéve, hogy ezúttal a melatonin szintje megemelkedik, hogy segítsen a szervezetnek elaludni - legalábbis ezt várnánk. Sajnos a melatonin-termelést könnyű megzavarni, és ez sokunknál elalvási nehézségeket okoz. Az elektronikus eszközök kék fénye, a munkával és a családdal kapcsolatos kötelezettségvállalások, valamint a modern élet napi nyomása mind ronthat az alvás-ébrenlét ciklusán.

Itt jön a képbe a Fall Asleep kapszula, amely segíthet abban, hogy a test visszazökkenjen a helyes vágányra. A melatonin kiegészítővel csökkenthető az alvás késleltetése, azaz leegyszerűsítve az elalváshoz szükséges idő. Minden Fall Asleep kapszula tartalmaz egy előre meghatározott adag exkluzív Meladol formulát, amely az arany minőségű CBD és a melatonin kifinomult keveréke.

Fall Asleep kapszula: Gyorsabb elalvás természetesen

Fogtuk a Meladol formulát, amely segíthet önnek és kényelmesebbé tettük azáltal, hogy kiváló minőségű lágyzselatinba zártuk. Ideális a meglévő táplálékkiegészítő rutin részeként vagy egyszerű éjszakai alvássegítőként. Bízhat abban, hogy a Cibdol a legmagasabb minőségű természetes összetevőket használja, amelyek elősegítik a gyorsabb elalvást.

Adja meg szervezetének a szükséges lendületet, és próbálja ki az Fall Asleep kapszulákat még ma. A békés éjszakai alvás mindössze egyetlen kapszula segítségével jobban indul.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Termék kereső