Legfrissebb hírek | Page 27

  • Meddig maradhat egy férfi szex nélkül?

    Október 12, 2023

    Noha sokan azt hiszik, hogy a férfiaknak állandóan szexre van szükségük, a tanulmányok szerint az 1-2 évig tartó cölibátus általában biztonságos a férfiak számára. A több mint egy évtizedes önmegtartóztatás azonban növelheti a prosztatarák valószínűségét és a párkapcsolati problémákat. Mégis, a cölibátustűrés egyénenként változó, ezért a férfiaknak értékelniük kell egyedi egészségi állapotukat és kapcsolati szempontjaikat, amikor mérlegelik a hosszú távú önmegtartóztatás kockázatait és előnyeit. Az orvosokkal és a partnerekkel való nyílt kommunikáció kulcsfontosságú.

  • Hogyan működik a szarvasság?

    Október 12, 2023

    A kanosság érzése a hormoningadozások, a vizuális és fizikai ingerek, az illatok, a potenciális partnerekkel való interakciók és a belső biológiai késztetések hatására alakul ki. Amikor beindulunk, a megnövekedett véráramlás olyan fizikai reakciókat okoz, mint a nemi szervek duzzadása, a megemelkedett pulzusszám és a hőmérséklet. Az agyban az olyan neurokémiai anyagok, mint a dopamin, euforikus mámort...

  • Milyen gyakran normális a szex?

    Október 12, 2023

    A kutatások szerint a szex átlagos gyakorisága az életkor előrehaladtával csökken. A számoknál azonban fontosabb a nyílt kommunikáció, a vágyak kompromisszumok révén történő összehangolása és a minőségi kapcsolatokra való összpontosítás. Foglalkozzon az intimitást akadályozó problémákkal. Bár a libidók különböznek, a kielégítő szex támogatja a partnerek közötti jólétet és érzelmi kötődést.

  • Miért olyan fontos a szex egy nő számára?

    Október 12, 2023

    A nők számára a szex többről szól, mint a fizikai élvezetről - alapvető érzelmi és fizikai szükségleteket elégít ki. A szex intimitása csökkenti a szorongást és a depressziót, míg az endorfinok felszabadulása természetes stressz- és fájdalomcsillapítást biztosít. Az orgazmus erősíti a medencefenék izmait, ami jobb hólyagszabályozáshoz vezet. Összességében az egészséges szexuális élet növeli a nők önbecsülését és érzelmi jólétét. A szex rendszeres részévé tétele az életnek széleskörű előnyökkel jár mind a mentális, mind a fizikai egészségre nézve.

  • Mi történik, ha hosszú ideig nem szexelsz?

    Október 12, 2023

    A túl hosszú ideig tartó szex nélküli élet olyan hormonokkal, mint a tesztoszteron és az ösztrogén, megterhelheti a kapcsolatok érzelmi közelségét, csökkentheti az önbecsülést és a hangulatot, sőt, akár hüvelyi sorvadáshoz is vezethet. Ha azonban lassan haladunk, kommunikálunk a partnerünkkel, a kapcsolat helyreállítására összpontosítunk, és türelmesek vagyunk önmagunkkal, az segíthet, hogy a szexuális életünk újra sínen legyen egy száraz időszak után. Ne felejtse el, hogy az intimitást helyezze előtérbe.

  • A nőnek vagy a férfinak hosszabb a nemi vágya?

    Október 12, 2023

    A kutatások azt mutatják, hogy a férfiak gyakrabban és intenzívebb szexuális vágyról számolnak be, mint a nők. Ez a nemi vágyakozásbeli különbség elsősorban a tesztoszteronra vezethető vissza, amely a férfiaknál sokkal magasabb szinten van jelen. A férfi nemi hormonok növelik a libidót. Azonban számos egyéni és társadalmi tényező befolyásolja a nemi vágyat, így egyes nőknek erősebb lehet a vágyuk, mint egyes férfiaknak. Összességében azonban úgy tűnik, hogy a két nem közül a férfiaknak nagyobb a természetes szexuális vágyuk.

  • Miért csökken a szex a kapcsolatokban?

    Október 12, 2023

    A kapcsolat előrehaladtával a szex gyakran csökken, mert az újdonság izgalma elhalványul. Az élet egyre elfoglaltabbá válik, egészségügyi problémák lépnek fel, a szülői szerep átveszi az irányítást, és a párok túlzottan megismerik egymás testét és reakcióit. A szex hátrébb kerül a prioritási listán. A szenvedély újraélesztéséhez nyílt kommunikációra, új közös tevékenységek kipróbálására, egészségügyi problémák kezelésére és az intimitás következetes, kreatív módon történő ápolására van szükség.

  • Milyen gyakran szeretkeznek a 70 évesek?

    Október 12, 2023

    Míg a szex a kor előrehaladtával csökken, a tanulmányok szerint a 70 évesek több mint fele még mindig élvezi az aktív intimitást. A normális fizikai változásokhoz nyitottsággal, a partnerek közötti kommunikációval, orvosi segítséggel és az érzelmi közelségre való összpontosítással lehet alkalmazkodni. Kompromisszumokkal és kreativitással a szex a 70-es éveiben és azon túl is kielégítő maradhat. A kulcs a változások elfogadása, az öröm és a kapcsolat előtérbe helyezése, valamint a kapcsolat ápolása.

Termék kereső