• Premium Vitamin C
  • Premium Vitamin C
  • Premium Vitamin C
  • Premium Vitamin C
  • Premium Vitamin C
  • Premium Vitamin C

Premium Vitamin C

Természetes C-vitamin acerolából

€ 13.95
Közvetlenül elérhető

Tulajdonságok és előnyök:

Vitamin C contributes to our immune function
With acerola as a natural source of Vitamin C
Acerola is a source of polyphenols
Vegan capsule with 250mg Vitamin C
Vitamin C is an antioxidant & contributes to cell protection
Vitamin C contributes to normal collagen formation(skin, bones & cartilage)
Amount:
 

Élénkítse jó közérzetét a Prémium C-vitaminnal. Ez a jól ismert vitamin most még erősebb az acerola cseresznye kivonatnak köszönhetően – ez a C-vitamin, a polifenolok és más hasznos növényi alapú vegyületek természetes forrása. Miért elégedne meg kevesebbel, ha ezzel megtapasztalhatja a természetes C-vitamin teljes hatását az immunrendszer működésére, a sejtvédelemre és még sok másra?

Leírás
Adatlap
Leírás

Prémium wellness a természet erejével

A C-vitamint nem kell bemutatni, de a Cibdol Prémium C-vitaminja különbözik a hagyományos, szintetikus kiegészítőktől, mivel az acerola cseresznye növényből táplálkozik – ahogyan azt a természet kitalálta. Az acerola cseresznye kivonat a C-vitamin egyik leggazdagabb természetes forrása, és számos más jótékony vegyületet is tartalmaz, amelyek valóban átfogó lendületet adnak a jólétnek.

Tele van esszenciális tápanyagokkal

Az acerola cseresznye növény nemcsak harmincszor több C-vitamint tartalmaz, mint egy narancs; több tucat karotinoid, B-vitamin, flavonoid és antocianin is van benne. Ezek a növényi alapú vegyületek messzemenő hatással vannak a jó közérzetre, és megkülönböztetik Prémium C-vitamin-kiegészítőnket a hagyományos, szintetikus formuláktól.

A napi wellness szükségletek fedezése

Miért elégedne meg a mesterséges lehetőségekkel, ha a természet fedezi napi wellness szükségleteit? Prémium étrendkiegészítőnk a természetes C-vitamin wellness fokozó erejét hasznosítja, így Ön megtapasztalhatja hamisítatlan hatását az immunrendszer működésére, a kollagén képződésre, a sejtvédelemre és még sok másra.

Hozzon ki többet a táplálékkiegészítőiből, és válassza a Prémium C-vitamint. A növényi alapú C-vitamint tartalmazó, teljesen természetes formula olyan tiszta élményt kínál, amely tökéletesen illeszkedik mindennapi wellness-rutinjába. Próbálja ki még ma.

A Cibdol Premium Vitamin C használata

A legjobb eredmény érdekében naponta 1-2 kapszulát vegyen be, lehetőleg étkezés közben vagy röviddel étkezés után. Ne rágja szét a kapszulákat.

Adatlap
Mennyiség 60 capsules
Megőrzi Hűvös, sötét és száraz
Szavatossági idő 6 hónappal a felbontás után
CBD No
Category Vitals
Termék kereső