• Ashwaganda KSM-66
  • Ashwaganda KSM-66
  • Ashwaganda KSM-66
  • Ashwaganda KSM-66
  • Ashwaganda KSM-66
  • Ashwaganda KSM-66

Ashwaganda KSM-66

€ 21.95
Közvetlenül elérhető
Amount:
 

Bízzon a Cibdol Ashwagandha KSM-66 szabályozó hatásában. A legmagasabb koncentrációjú ashwagandha gyökeret tartalmazó KSM-66 a növényi alapú kivonatok aranystandardja. Az egyedülálló extrakciós eljárás biztosítja a természetes vegyületek teljes spektrumú keverékét, amely segít egyensúlyban tartani és helyreállítani a mentális és fizikai jólétet.

Leírás
Adatlap
Leírás

Támogatja a fizikai és szellemi egyensúlyt

Az Ayurveda egyik fontos összetevőjét, az ashwagandhát évszázadok óta használják a szervezet mentális és fizikai stresszel szembeni ellenálló képességének támogatására. Mivel a növény gyökere tartalmazza a legnagyobb koncentrációban az aktív vegyületeket, a természetes növényi kivonatok aranystandardját választottuk, a KSM-66-ot. A kizárólag ashwagandha gyökérből kivont teljes spektrumú keverék megadja testének a szükséges támogatást.

A természetes gyógyítás elvén

Az Ashwagandha befolyása a stresszre, az energiaszintre és a koncentrációra a természetes növényi vegyületek kifinomult keverékéből fakad. A növény gyökereiben és leveleiben található rengeteg kiegyensúlyozó elem hozzájárult ahhoz, hogy az ashwagandha az Ayurveda egyik legfontosabb gyógynövényévé váljon. Most ugyanezt a hatást használhatja ki kiváló minőségű kapszuláinkkal, amelyek mindennapi használatra is alkalmasak.

Vigyen otthonába növényi alapú jólétet

Az ashwagandha sokoldalúsága stressz-szabályozó és nyugtató hatásából fakad - ezekkel belülről támogatja a szervezetet. A mentális és fizikai stressz okozói a mindennapi élet elkerülhetetlen részét képezik, ám az Ashwagandha KSM-66 segítő kezet nyújt, amikor a legnagyobb szüksége van rá.

Még soha nem volt ilyen egyszerű a teljes potenciál kiaknázása. Bízzon a természetes növényi kivonatok hosszú ideje bevált szerepében - javítsa a jólétét, és érezze az ashwagandha által nyújtott különbséget az olyan területeken, mint az alvás, a stressz és az energiaszint. A könnyen lenyelhető kapszulák ideálisak a mozgalmas és aktív életmódhoz, íztelenek és szagtalanok a maximális kényelem érdekében. Próbálja ki még ma!

A Cibdol's Ashwagandha KSM-66 használata

A legjobb eredmény érdekében napi 1-2 kapszulát vegyen be egy pohár vízzel. Ne lépje túl az ajánlott adagot.

Adatlap
Dosage 1 kapszula / 2x naponta
Mennyiség 60 capsules
Megőrzi Hűvös, sötét és száraz
CBD No
Category Vitals
Termék kereső