• Magnesium Citrate
  • Magnesium Citrate
  • Magnesium Citrate
  • Magnesium Citrate
  • Magnesium Citrate
  • Magnesium Citrate

Magnesium Citrate

€ 12.95
Közvetlenül elérhető
Amount:
 

Tapasztalja meg a kiváló minőségű Cibdol magnézium-citrát előnyeit. A test gyakorlatilag minden szövete használ magnéziumot, így a megfelelő magnéziumszint elengedhetetlen a kiegyensúlyozott és egészséges életmódhoz. A magnézium-citrát nemcsak könnyebben szívódik fel a szervezetben, mint más formái, de az emésztést és az izomzat egészségét is támogatja, ráadásul az energiaszintet is növeli.

Leírás
Adatlap
Leírás

Turbózza fel a jó közérzetét

Adja meg szervezetének a szükséges alapvető elektrolitokat a Cibdol magnézium-citrát segítségével. A test minden szövetében felhasznált magnézium kulcsfontosságú az aktív és tartalmas életmódhoz. A szervezet azonban nehezen tudja felszívni a számára szükséges magnéziumot - és itt lép be a magnézium-citrát. Könnyebben felszívódik, így biztosítva, hogy elérje azokat a területeket, amelyekre szüksége van a fizikai egészség megőrzéséhez.

Érezze a különbséget, amit magnézium-citrát nyújt

A magnézium több mint 300 anyagcsere-folyamatban játszik kulcsszerepet, beleértve az izomműködést, az immun- és idegrendszer egészségét, az anyagcserét, az energiaszintet és még sok mást. Szerencsére a magnézium-citrát tulajdonképpen magnézium- és citrát-ionok keveréke, és könnyedén támogatja ezeket a kulcsfontosságú funkciókat a kalandokkal teli élet fenntartásához.

Életerő és teljes testi jólét

Soha nem volt könnyebb akciódús, kalanddal teli életet élni. A Cibdol Magnézium-citrát energetizáló tulajdonságaival aktív életmódot folytathat anélkül, hogy a fáradtság vagy kimerültség visszatartaná. Kiváló minőségű keverékünk tabblettánként 200mg magnéziumot tartalmaz, ami az ajánlott napi bevitel több mint 50%-át teszi ki.

Szerves magnézium-citrát táplélékkiegészítőnkkel megadhatja szervezetének a számára szükséges építőelemeket. Minden nap fogyaszthatja - még soha nem volt ilyen egyszerű a jólét fokozása. Egy apró változtatás, amely a fejétől a lábujjaiig rezonál. Próbálja ki.

A Cibdol magnézium-citrát használata

A legjobb eredmény érdekében napi 1-2 kapszulát vegyen be étkezés közben vagy röviddel étkezés után. Ne lépje túl az ajánlott adagot.

Adatlap
Dosage 1 kapszula / 2x naponta
Mennyiség 60 capsules
Megőrzi Hűvös, sötét és száraz
CBD No
Category Vitals
Termék kereső