2-T FIZET, 3-AT KAP minden CBD-termékünkért! Akár 33% kedvezmény a CIBDOL3 kedvezménykóddal

  • Active B12
  • Active B12
  • Active B12
  • Active B12
  • Active B12
  • Active B12

Active B12

1250mcg B6-vitaminnal (P-5-P) és folsavval

€ 15,95
€ 15,95
Közvetlenül elérhető

Tulajdonságok és előnyök:

A valuable addition to a vegetarian or vegan diet
Pleasant-tasting melting tablet with natural raspberry extract
Premium B12 supplement with two bioactive forms of B12
Melting tablet for better absorption that starts in the mouth
Helps to restore your energy level and reduction of tiredness
Amount:
 

Erősítse tápanyagbevitelét kiváló minőségű B12-vitaminnal. A B12 két bioaktív formáját használtuk a nagyobb hatás érdekében, ráadásul folsavval és B6-vitaminnal kombináltuk őket a mindennapi jólét valóban komplex fellendítése érdekében. A málna ízű pasztillákba gondosan becsomagolt esszenciális B-vitaminok előnyeit még soha nem volt ilyen egyszerű élvezni.

Leírás
Adatlap
Leírás

Esszenciális B-vitaminok a napi szükségletek kielégítésére

Támogassa szervezetét megfelelően kiegyensúlyozott esszenciális vitaminokkal, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a gondolkodásából és érzelmeiből. B12-vitaminunk két bioaktív formát (metil-kobalamint és adenozil-kobalamint) ötvöz a folsav és a B6-vitamin mellett, hogy ne csak a táplálkozási hiányosságokat segítse, de támogassa az energiaszint helyreállítását és csökkentse a fáradtságot.

A napi táplálkozási célok támogatása

A B12-vitamin legbőségesebb forrásai általában az állati eredetű termékek, ami azt jelenti, hogy sok vegetáriánus és vegán étrend kénytelen nélkülözni a vitamin nagyszerű hatását. Prémium B12-kiegészítőnkkel megerősítheti napi táplálkozási céljait, biztosítva, hogy szervezete hozzájusson az idegrendszer támogatásához, a vörösvértestek képződéséhez és még sok máshoz szükséges B12-höz.

A napi B-vitamin adag egyszerűen

A B12-vitamin két bioaktív formáját hasznosítottuk, hogy a szervezet közvetlenül felhasználhassa őket, ahelyett, hogy először át kellene alakítania azokat. Ez azonban még nem minden, amit tettünk a napi wellness-célok támogatása érdekében. A prémium formulát gondosan málna ízű pasztillákba csomagoltuk, amelyek gyorsan feloldódnak a szájban, így maximálisan felszívódást biztosítanak a nyálkahártyán keresztül.

Adja meg testének a szükséges alapvető támogatást prémium B12-kiegészítőnkkel. A továbbfejlesztett formula a kényelmes pasztillával kombinálva biztosítja, hogy soha ne maradjon le a B12-, B6-vitamin és a folsav wellness-fokozó hatásáról.

A Cibdol B12 vitamin használata

A legjobb eredmény érdekében naponta egy pasztillát vegyen be és hagyja, hogy elolvadjon a szájában.

Adatlap
Mennyiség 60 tabletta
CBD No
Category Vitals
Termék kereső