• Magnézium-biszglicinát
  • Magnézium-biszglicinát
  • Magnézium-biszglicinát
  • Magnézium-biszglicinát
  • Magnézium-biszglicinát
  • Magnézium-biszglicinát

Magnézium-biszglicinát

€ 16.95
Közvetlenül elérhető
Amount:
 

Támogassa szervezetét az egyik legfontosabb ásványi anyaggal, a Cibdoltól származó magnézium-biszglicináttal. A tablettánként 200mg kiváló minőségű magnéziumot tartalmazó bio-kiegészítőnk nemcsak az immunrendszert támogatja, hanem a normál pszichológiai működéshez is hozzájárul , így biztosítva elméje számára a modern életvitelhez szükséges erőforrásokat.

Leírás
Adatlap
Leírás

Az ellenálló képesség erősítéséhez, hogy ön egészségesebb legyen

Kevés ásványi anyagnak van olyan fontos szerepe a mentális jólétben, mint a magnéziumnak. Magnézium-biszglicinát tartalmú táplálékkiegészítőnk szerves formulát használ, hogy belülről erősítse a testet. Pontosabban, ez a magnézium-változat segít megbirkózni a modern élet mentális kihívásaival azáltal, hogy ösztönzi a normál fizikai működést és aktiválja természetes energiatartalékait.

A magnézium teljes testre gyakorolt hatása

A szervezet gyakorlatilag minden szövete használ magnéziumot és az anyag több mint 300 anyagcsere-folyamatban játszik döntő szerepet. A mentális és fizikai stressz elleni küzdelemben is nélkülözhetetlen erőforrás. Amennyiben hagyja lecsökkenni az ásványi anyagok szintjét, a szervezete érzékenyebbé válhat az aktív életmóddal járó nyomásra.

A nélkülözhetetlen táplanyag prémium forrása

Legyen szó a sportos életmód támogatásáról vagy a táplálkozási hiányosságok pótlásáról, a magnézium fontossága kétségtelen a mindennapi élet szinte minden területén. A megfelelően működő idegrendszertől az anyagcserén és az energia fenntartásán át a mentális tisztaságig a magnézium-biszglicinát táplálékkiegészítő hatásai szinte végtelenek.

Adja meg magának azt a támogatást és magabiztosságot, amelyre szüksége van ahhoz, hogy megbirkózzon az élet kihívásaival. 200mg-os magnéziumtablettánk segít pótolni a táplálkozási hiányosságokat azáltal, hogy a napi ajánlott bevitel több mint 50%-át biztosítja. Próbálja ki és érezze, hogy a kiváló minőségű, szerves magnézium milyen hatással lehet mentális jólétére.

A Cibdol magnézium-biszglicinát használata

A legjobb eredmény érdekében napi 1-3 kapszulát vegyen be étkezés közben vagy röviddel étkezés után. Ne lépje túl az ajánlott adagot.

Adatlap
Dosage 1 - 3 capsules daily
Mennyiség 60 capsules
Megőrzi Hűvös, sötét és száraz
CBD No
Category Vitals
Termék kereső