• Anti-Tiredness
  • Anti-Tiredness
  • Anti-Tiredness
  • Anti-Tiredness
  • Anti-Tiredness
  • Anti-Tiredness
  • Anti-Tiredness
  • Anti-Tiredness

Anti-Tiredness

Reishi, szibériai ginseng és Cordyceps segítségével

€ 29.95
Közvetlenül elérhető

Tulajdonságok és előnyök:

Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez (B6 & B12)
A gombák természetes erejével (reishi & cordyceps)
Aktiválja a szervezet természetes energiáját (B2-vitamin)
Zöld tea polifenoljaival
Vegan és hosszú távú használatra alkalmas
Könnyen lenyelhető, kis kapszula
Amount:
 

Ingyenes szállítás minden €25 feletti rendelésre

Leírás
Adatlap
Leírás

Egy segítő kéz, ha az élet nem akar lassítani

Ha az élet nem hajlandó lassítani, mindannyian segítségre szorulunk a fáradtság és a kimerültség leküzdésében. Az Anti-Tiredness hosszú távú megoldást kínál a csökkenő energiaszintre a gombák és a B2-, B6- és B12-vitaminok természetes erejének hasznosításával.

A zöld teából származó polifenolokkal együtt ezek a vegán, könnyen lenyelhető kapszulák segíthetnek, hogy megbirkózzon a modern élet végtelen kihívásával.

Aktiválja teste természetes energiáját

Legyen szó véget nem érő munkahelyi határidőkről vagy az otthoni élettel járó stresszről, az Anti-Tiredness kapszulák támogatják a napi rutint, és akkor erősítik az energiaszintet, amikor a legnagyobb szüksége van rá. A mai társadalom sokat kér a testünktől, és teljesen normális, ha ettől túlterheltnek érezzük magunkat. Ilyenkor az Anti-Tiredness segíthet.

Az Anti-Tiredness azonban nem hirtelen emeli meg az energiaszintet a rövid távú megoldás érdekében. Helyette természetes összetevőket használ, hogy fokozatosan aktiválja a szervezet energiatartalékait, és helyreállítsa a normál szintet.

Energizálja testét vitaminokkal és gombakivonatokkal

Míg a B6- és B12-vitamin segít csökkenteni a fáradtságot és a kimerültséget, a B2-vitamin együttműködik a szervezettel a normál energiaszint helyreállításáért. Ezt a döntő fontosságú folyamatot a reishi és a cordyceps kivonatok természetes ereje támogatja – ez két népszerű gomba, amelyek különböző szerepet játszanak a jólétben.

Amikor a világ többet akar öntől, a Cibdol Anti-Tiredness készen áll a kiívásra. Természetes összetevőink kombinációja segít helyreállítani azt az energiát, amelyre szüksége van a mindennapi élet során

Hogyan használja a Cibdol Anti-Tiredness-t

A legjobb eredmény érdekében napi 1-3 kapszulát vegyen be egy pohár vízzel vagy gyümölcslével. Ne rágja szét a kapszulákat.

Adatlap
Termék kereső