• Vas + C Vitamin
  • Vas + C Vitamin
  • Vas + C Vitamin
  • Vas + C Vitamin
  • Vas + C Vitamin
  • Vas + C Vitamin
  • Vas + C Vitamin
  • Vas + C Vitamin
  • Vas + C Vitamin
  • Vas + C Vitamin

Vas + C Vitamin

€ 25.00
Közvetlenül elérhető
Amount:
 

Erősítse meg elméjét és testét a Cibdol nélkülözhetetlen Vas + C-vitamin napi kiegészítőjével. Ez a két kulcsfontosságú elem együttesen nemcsak a normál anyagcserét támogatja, de segít csökkenteni a fáradtságot és a kimerültséget is. Ráadásul, hogy a wellness utazás még kielégítőbb legyen, a C-vitamin támogatja a vas felvételét a szervezetben az erőteljesebb hatás érdekében.

Leírás
Adatlap
Leírás

Ez a kapcsolat a wellness mennyországban köttetett

A vas és a C-vitamin több tucat élettani funkcióhoz is kapcsolódik, ezért alapvető szerepet játszanak az emberi egészségben. A Cibdol exkluzív Vas + C-vitamin kiegészítőjével most mindkét elem jótékony hatását kombinálhatja. Egyrészt mindkét vegyület segít elérni napi wellness céljait, ráadásul liposzómákkal is továbbfejlesztettük a formulát, így még hatékonyabb eredményeket érhetünk el.

Az innováció által támogatott jóllét

Annak ellenére, hogy a vas fontos szerepet játszik a normál vörösvérsejt-képzésben, a hemoglobin-termelésben és az oxigénszállításban, az ásványi anyag biológiai hasznosulása hírhedten rossz, emiatt a hagyományos étrend-kiegészítők hátrányos helyzetben vannak. A Cibdolnál liposzómákkal és C-vitaminnal bővítettük vas-kiegészítőnket, így nemcsak a felszívódási sebességet javítottuk, de azt is biztosítottuk, hogy pontosan annyi vasat kapjon, amennyire szüksége van – se többet, se kevesebbet.

Segít, hogy a legjobbat hozza ki a közérzetéből és a gondolataiból

A vas, a C-vitamin és a liposzómák észrevétlenül támogatják a mindennapi egészséget. Tekintettel arra, hogy mennyire fontos naponta a megfelelő mennyiségű vas bevitele, a C-vitaminnal való partnerség ezt a napi kiegészítőt a versenytársak fölé helyezi.

A C-vitamin felszívódást fokozó hatása, valamint a vas kognitív funkciókra, immunrendszerre és az energiatermelő anyagcserére ható támogatása azt bizonyítja, hogy nem is létezhet ennél ikonikusabb párosítás. A Cibdol piacvezető minőségének köszönhetően még soha nem volt ilyen egyszerű hogy a lehető legjobban érezze magát és a gondolatai is rendben legyenek.

A Cibdol Vas + C-vitamin használata

A legjobb eredmény érdekében vegyen be naponta egy kapszulát egy pohár vízzel. Ne rágja szét a kapszulákat.

Adatlap
CBD No
Category Vitals
Termék kereső