• PEA + Cink
  • PEA + Cink
  • PEA + Cink
  • PEA + Cink
  • PEA + Cink
  • PEA + Cink
  • PEA + Cink
  • PEA + Cink

PEA + Cink

€ 34.95
Nincs raktáron

Tulajdonságok és előnyök:

Tudományosan igazolt (PEA)
A testben természetesen előforduló (PEA)
Liposzóma formula
Alacsony dózisban is hatékony
A cink segít megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől
You have successfully subscribed to this product

A Cibdol PEA + Cink szakszerű keveréke belülről erősít, hogy jó legyen a közérzete. A szervezet természetes PEA (palmitoil-etanolamid) szintjének növelése döntő fontosságú lehet a boldog, mozgással teli életmódhoz. Az esszenciális cink mikrotápanyaggal és a hatékonyságot fokozó liposzómákkal megtámogatva ez a mindennapi táplálékkiegészítő segít, hogy minden simán menjen az életében.

Leírás
Adatlap
Leírás

A test megnyugtatásának természetes módja

Amikor a fájdalmak miatt már akadályoztatva érzi magát, forduljon a Cibdol PEA + Cink kiegészítőjéhez. Támogatja szervezete természetes PEA (palmitoil-etanolamid) termelését, így napi táplálékkiegészítőnk képes fenntartani a megfelelő szintet, lépései így újra lendületesek lehetnek. Még hatékonyabb, mivel az exkluzív formulát cinkkel és gyógyszerészeti minőségű liposzómákkal erősítettük meg.

Ingredients: Stabiliser (Gum Arabic); Palmitoylethanolamide (PEA); Emulsifier (Lecithin, contains SOY); Plant Based Capsule (HPMC); Bulking Agent (Microcrystalline Cellulose); Minerals

Ingredients per daily dose

Compounds mg %RI
PEA (Palmitoylethanolamide) 140 -
Zinc (Zinc Oxide) 2.4 24

Fogadja el a kihívásokat

Akár a szervezet természetes PEA-termelését kívánja támogatni, akár a fizikai kényelmetlenségeket szeretné kiegyensúlyozni, kiváló minőségű Vitals étrend-kiegészítőnk ideális a napi fogyasztásra.

Mindehhez a cink támogatása is hozzájárul, amely egy olyan esszenciális mikroelem, ami segíti a sejtek oxidatív stresszel szembeni védekezését. Végül pedig liposzómákat adtunk hozzá, egy olyan kulcsfontosságú összetevőt, amely kiemeli PEA + Cink kiegészítőnket a versenytársak közül.

Characteristics

Art.no: CIBD0076 EAN 7640178660762

Packaging: Jar in cardboard box

Content: 60 doses (1 hardcap = 1 daily dose)

Materials: Cardboard SFC certified

A Cibdol PEA + Cink használata

Instructions: A legjobb eredmény érdekében naponta egy kapszulát vegyen be egy pohár vízzel vagy gyümölcslével. Ne rágja össze a kapszulákat.

Storage: Cool, dark and dry

Shelf life: 6 months after opening


-


A napi táplálékkiegészítők hatásának fokozása a liposzómák erejével

A liposzómák döntő szerepet játszanak az összetevők felvételében és hatékonyságában. Mikroszkopikus védelemként működve biztosítják, hogy a PEA és a cink zavartalanul haladjon át a szervezeten, nagy koncentrációban érve el a célterületet. Ez nem csak nagyobb összhatást eredményez, de lehetővé teszi enyhébb adagok alkalmazását is, közvetlenül támogatva a szervezet egyensúly iránti vágyát.

A liposzómák segítségével csökkentettük a PEA adagját a hagyományos étrend-kiegészítőkhöz képest, anélkül, hogy ez a hatékonyság rovására menne. Ez a kíméletesebb adagolási mód tökéletessé teszi napi táplálékkiegészítőinket a hosszú távú fogyasztásra, akár önmagukban, akár egy kialakult wellness-rutin részeként. Miért nem próbálja ki még ma a PEA + Cink-et, hogy megtapasztalja, milyen különbséget jelenthetnek a tudományosan bizonyított összetevők.

Adatlap
Vegán Igen
CBD No
Category Vitals
Termék kereső