• Lactose Support
  • Lactose Support
  • Lactose Support
  • Lactose Support
  • Lactose Support
  • Lactose Support

Lactose Support

€ 18.95
Közvetlenül elérhető
Amount:
 

Élvezze a legteljesebb mértékben a tejtermékeket a Cibdol Lactose Support segítségével. Kiváló minőségű táplálékkiegészítőnk segíti a tejcukrok emésztését, így ideális azok számára, akiknek nehézséget okoz a laktóz természetes módon történő megemésztése. Minden tabletta könnyen rágható és 50mg laktáz enzimet tartalmaz, ami 5000 FCC/ALU-nak felel meg.

Leírás
Adatlap
Leírás

Egye meg az ételeket, amiket szeret

Mivel a világ lakosságának nagyjából 65%-ának nehézségeket okoz a laktóz feldolgozása, az esszenciális laktáz enzimek támogatása elengedhetetlen, hogy teljes mértékben élvezni tudja a tejtermékeket. A Cibdol Lactose Supporttal tablettánként 50mg kiváló minőségű laktáz enzimet kaphat – ideális azok számára, akiknek nehézséget okoz a tejcukor (laktóz) megemésztése.

Kedvenc ételei várnak önre

Nem szükséges, hogy a tejtermékek félelmet és kényelmetlenséget okozzanak. Inkább a laktázenzimek támogatása szükséges, hogy segítsenek a tejcukrok lebontásában, támogatva az intoleranciában szenvedőket, bármilyen enyhe is legyen az. Legyen szó egy kehely fagylalt, vagy a pizzán egy extra sajt elfogyasztásáról, esetleg egyszerűen arról, hogy tejjel issza a kávét - a Lactose Support segít abban, hogy bűntudat nélkül élvezze a tejtermékeket.

Vegye vissza az irányítást fizikai jóléte felett

Szerezze meg a szükséges támogatást a laktózintolerancia kezelhetővé tételéhez. Kiegyensúlyozott és egészséges életmód mellett a Lactose Support visszasegítheti Önt azon ételek fogyasztásához, amelyeket szeret, és segít abban, hogy örömét lelje a barátokkal és családdal való étkezésben.

Bárhol és bármikor szükség van rá, könnyen rágható tablettáink tökéletesek azok számára, akik nehezen emésztik meg a laktózt. Az 5000 FCC/ALU-val egyenértékű, erőteljes keveréket a laktóz lebontásának támogatására alkották, hogy megadja azt a magabiztosságot, amelyre szüksége van egy nagyszerű ízű ételekkel és még jobb társasággal teli élethez.

A Cibdol Lactose Support használata

A legjobb eredmény érdekében 1-2 rágótablettát vegyen be vízzel, röviddel laktóz tartalmú étel/ital evése/ivása előtt. Ne lépje túl az ajánlott adagot.

Adatlap
Mennyiség 60 capsules
CBD No
Category Vitals
Termék kereső