• Fat Burner
  • Fat Burner
  • Fat Burner
  • Fat Burner
  • Fat Burner
  • Fat Burner

Fat Burner

€ 29.95
Közvetlenül elérhető
Amount:
 

A Cibdol Fat Burner a növényi kivonatok és esszenciális mikrotápanyagok egyedülálló keverékével egy természetes lehetőség az energia, a zsíranyagcsere és a vércukorszint növelésére. Az intuitív formula a testtel együttműködve támogatja a normál anyagcserét, akár egy versenysportolóról, akár egy fitneszrajongóról van szó, akár valakiről, aki egyszerűen csak aggódik a mindennapi egészségéért.

Leírás
Adatlap
Leírás

Elégítse ki a teste igényeit

Az, hogy magabiztosak legyünk a megjelenésünkkel és a közérzetünkkel kapcsolatban, alapvető fontosságú mindennapi jólétünk szempontjából. Azonban nincs két egyforma ember, és a céljaink sem azonosak. Ezért fejlesztettük ki a Fat Burnert, a természetes növényi kivonatok, vitaminok és ásványi anyagok keverékét, mert az minden testtípusnál működik, életstílusától és preferenciáitól függetlenül.

Igazítható az Ön igényeihez

Bármilyen körülmények között is él, a B-vitaminokból, zöldtea-kivonatból és citrusos bioflavonoidokból álló természetes keverékünk zökkenőmentesen elégíti ki táplálkozási igényeit. Nemcsak a króm járul hozzá a normál zsíranyagcseréhez, de a niacin, a tiamin és a riboflavin is segít a zsírból származó energia lebontásában, míg a zöld tea kivonat serkenti a zsírégetést*. Ezek az elemek együttesen biztosítják, hogy szervezete rendelkezzen a szükséges napi erőforrásokkal, így kívül-belül jól érezheti magát.

A természetből származik, a tudomány alkotta meg

Az egészséges testsúly kezelése kiegyensúlyozottságot igényel mind az étrendben, mind testmozgásban, de nehéz napról napra mindig a helyes úton járni. Zsírégetőnk egy kicsit megkönnyítheti ezt az utat a növényi kivonatoknak, a B-vitaminoknak és egyebeknek köszönhetően. A természet vezetésével gondoskodunk a fizikai egészség és az anyagcsere pilléreiről, függetlenül attól, hogy milyen életmódot folytat.

Ha segítő kézre van szüksége fizikai wellness céljainak eléréséhez, ne keressen tovább - itt a Cibdol Fat Burner. Megfontoltan kidolgozott, magabiztosabbá teszi az úton.

A Cibdol Fat Burner használata

A legjobb eredmény érdekében napi 3 kapszulát vegyen be (a nap folyamán egyenletesen elosztva), bő vízzel. Ne lépje túl az ajánlott adagot.

Adatlap
Mennyiség 90 capsules
CBD No
Category Egészség
Termék kereső