• Joint Comfort
  • Joint Comfort
  • Joint Comfort
  • Joint Comfort
  • Joint Comfort
  • Joint Comfort
  • Joint Comfort
  • Joint Comfort

Joint Comfort

€ 39.95
Közvetlenül elérhető

Tulajdonságok és előnyök:

Good for cartilage in joints (Manganese)
For comfortable & supple joints (Boswellia & Zingiber)*
Contributes to collagen formation & cartilage function (Vitamin C)
Copper contributes to normal connective tissues
With the unique Mitidol® voor a quick result (after 10 days)
Amount:
 

Élvezze a mozgás örömét a Cibdol Joint Comfort segítségével. Függetlenül attól, hogy milyen körülmények között él, a mozgás elengedhetetlen az egészséges és kiegyensúlyozott életmódhoz, ezért gondosan összekevertük a vitaminokat, ásványi anyagokat, növényi anyagokat és az egyedülálló Mitidol® kivonatot, hogy már tíz nap alatt kényelmes és rugalmas ízületeket biztosítsunk.*

Leírás
Adatlap
Leírás

Hagyja, hogy a mozgás örömet okozzon, ne kényelmetlenséget

Ne hagyja, hogy a merev vagy érzékeny ízületek akadályozzák a mozgásában. A Joint Comfort vitaminok, ásványi anyagok és növényi kivonatok egyedülálló keverékével segít helyreállítani a mozgás szeretetét. A teljesen természetes formula a körülményeitől függetlenül segíthet ruganyossá tenni a lépéseit, és képessé teszi arra, hogy minden napját rugalmas és komfortos ízületekkel kezdje.*

Fontos, hogy aktív maradjon

Életkortól és életmódtól függetlenül az aktivitás jelentősen javítja a mentális és fizikai egészséget. Az életkor előrehaladtával, vagy egy sportsérülés következményeként az ízületek elkezdhetnek megmerevedni, ami befolyásolja életminőségünket. A Joint Comfort belsejében található finom keverék a testével együttműködve támogatja a kötőszövet-, porc- és kollagénképződést, ösztönözve a megérdemelt mobilitást.

A természet és az innováció

A Joint Comfort ötvözi a mangán, a réz, a C-vitamin és a Boswellia kivonat nagyszerű hatását, hogy ne csak rugalmassá tegyék az ízületeket, hanem az azokat körülvevő finom porcot és kötőszövetet is megerősítsék. A teljesen természetes formulát azonban még egy lépéssel tovább vittük - hozzáadtuk a gyorsan ható Mitidol® kivonatot, amely két növényi kivonat, a Zingiber officinale és az Acmella oleracea egyedülálló kombinációja.

A már tíz nap alatt látható eredmények alapján elmondható, hogy még soha nem volt jobb alkalom a mozgás örömének megszeretésére. A kifinomult Joint Comfort formula együttműködik a testével, így biztosítja, hogy szabadon mozogjon, kényelmetlenségek nélkül. Tapasztalja meg a növényi alapú Joint Comfort erejét még ma!

A Cibdol Joint Comfort használata

A legjobb eredmény érdekében naponta kétszer egy kapszulát vegyen be, lehetőleg étkezés közben vagy röviddel étkezés után.

*Egészségügyi állítás európai jóváhagyásra vár

Adatlap
Dosage 1 kapszula / 2x naponta
Mennyiség 60 capsules
Forma Kapszulák
Vegán Igen
CBD No
Category Enyhítés
Termék kereső