• Greens
  • Greens
  • Greens
  • Greens

Greens

€ 39.95
Közvetlenül elérhető
Amount:
 

Ha a mindennapi élete nem akar lelassulni, forduljon a Cibdol Greens-hez étrendje támogatásért. Ideális megoldás a zöldségek és gyümölcsök bevitelének növelésére - ez a komplex kiegészítő több mint 27 fajta növényt, valamint szuperételeket, chlorellát és spirulinát tartalmaz. Ezenkívül rostot, emésztőenzimeket és probiotikumokat adtunk hozzá, hogy biztosítsuk szervezetének a szükséges forrásokat

Leírás
Adatlap
Leírás

Ne feledje a zöldjeit

Nem mindig könnyű bevinni a javasolt gyümölcs- és zöldségmennyiséget, különösen a határidők, a társasági események és a családi kötelezettségek miatt. A Cibdol Greens egy komplett étrend-kiegészítő, amely 27 féle gyümölcsöt és zöldséget, rostokat, emésztőenzimeket és probiotikumokat tartalmaz - ideális az ételek és turmixok gazdagításához.

Győződjön meg arról, hogy szervezete rendelkezik a számára szükséges erőforrásokkal

Az, hogy elegendő tápanyagban gazdag gyümölcsöt és zöldséget adjon szervezetének, kulcsfontosságú a megfelelő gondolkodás és a legjobb közérzet érdekében. Ennek ellenére nem mindig könnyű ezeket beiktatni őket a napi étkezésekbe – itt jön a képbe a Cibdol Greens. Egyszerű és kényelmes, a pörgős életstílus mellett is működik azáltal, hogy segít pótolni tápanyagszükségletét, amikor a legnagyobb szüksége van rá.

Tele gyümölcsökkel, zöldségekkel és szuperélelmiszerekkel

A Greensben 27 féle különböző gyümölcs és zöldség tobzódik, köztük búzafű, zöld tea, szőlőmag-kivonat és két szuperélelmiszer – a chlorella és a spirulina. Ezek nemcsak támogatják a szervezet táplálkozási szükségleteit, de zökkenőmentesen működnek együtt az emésztőenzimekkel, rostokkal és kis mennyiségű probiotikummal, hogy a Greens teljes értékű kiegészítővé váljon.

Ha az élet nem akar lelassulni ön körül, ne hagyja ki a gyümölcsök és zöldségek által nyújtott táplálkozási előnyöket; egészítse ki táplálékbevitelét a Cibdol Greennel. Akár turmixokhoz, akár kedvenc ételeinek gazdagítására használja, a vitaminok, ásványi anyagok, tápanyagok, antioxidánsok és egyebek teljes spektrumát biztosítja.

A Cibdol Greens használata

Oldjon fel vízben 1 kanállal (10g) a napi táplálékbevitel kiegészítéseként. Kerülje a Greens éhgyomorra vagy zöld teát tartalmazó termékekkel való fogyasztását. Ne lépje túl az ajánlott adagot.

Adatlap
CBD No
Category Vitals
Termék kereső