• Shaker Cup

Shaker Cup

€ 4.95
Közvetlenül elérhető

Tulajdonságok és előnyök:

600 ml Shaker
Perfect mixed shakes
Amount:
 

Fedezze fel a kényelem és a hatékonyság új dimenzióját a Shaker Cup pohárral. Ez a prémium 600 ml-es shaker cup az Ön tökéletes fitness társa, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy hibátlanul keverje kiváló minőségű Muscle Health és Look Younger portermékeinket.

Leírás
Adatlap
Leírás

Könnyű keverés

Fedezze fel a kényelem és a hatékonyság új dimenzióját a Shaker Cup keverőpohárral. Ez a prémium 600 ml-es shaker csésze az Ön tökéletes fitness társa, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy hibátlanul keverje kiváló minőségű Muscle Health és Look Younger portermékeinket.

Shaker Cup Cibdol

Egyszerű használat

Rázócsészénk könnyen használható, szivárgásmentes fedéllel rendelkezik, amely biztosítja, hogy ne folyjon ki, így bárhová magával viheti a shake-eket. A shakerpohár könnyen tisztítható és mosogatógépben mosható.

Tökéletes társ a termékeinkhez

A shaker cup ideális párja a Muscle Health termékünknek, amely gazdag L-Leucin forrás, amely segíti az izomjavítást és -növekedést. 

A Look Younger kollagénporunkat is könnyedén keveri, amely tökéletes kiegészítő a ragyogó bőr, az egészségesebb haj és az erősebb körmök érdekében.

Adatlap
Termék kereső