Recenzens: Levent Mendirme

Levent Mendirme

Levent Mendirme, alapdiplomás gyógyszerész mindig is szenvedélyesen érdeklődött a hosszabb egészséges élet és az egészségesebb élet érdekében végzett kiegészítő beavatkozások iránt. Amióta a Gazi Egyetem Gyógyszerészeti szakán gyógyszerész-diplomát szerzett, számos gyógyszeripari ágazatban dolgozott.

Levent több mint 28 éves tapasztalattal rendelkezik, munkássága során több száz egészségügyi terméket dobott piacra, széleskörű tudását olyan ágazatokban kamatoztatva, mint a B2B üzletfejlesztés, az orvosi marketing stratégiák és a gyógyszeripar piacra jutása. A liposzómák és a liposzómaaktivitás legkiválóbb szakértőjeként az étrend-kiegészítők iránti szenvedélye rendkívül hiteles tagjává teszi értékelő csapatunknak.

Az E-Conn Healthcare Consulting alapítója és vezérigazgatója, valamint a CureSupport Group Tudományos Tanácsadó Testületében betöltött szerepe mellett Levent értékes tapasztalatokkal szolgál számunkra, biztosítva, hogy a Cibdol termékek tartalma továbbra is megfeleljen a kivételesen magas követelményeknek. Levent saját műveit is közzéteszi, köztük oktatóvideókat és prezentációkat a www.e-conn.org oldalon.

Legyen szó a legmodernebb liposzómás formulák kereséséről vagy a gyógyszerészeti termékek és szolgáltatások terén szerzett páratlan tapasztalatáról, Levent tudását az emberek testi és lelki jólétének javítására használja. Keressen rá a „liposomal_academy” kifejezésre a YouTube-on, vagy keresse meg őt az alábbi linkek segítségével.


Termék kereső