Jump into the summer holidays with Cibdol. Enjoy 25% off our complete product range with code: SUMMER25

  • React Faster
  • React Faster
  • React Faster
  • React Faster
  • React Faster
  • React Faster

React Faster

€ 29,95
Közvetlenül elérhető

Tulajdonságok és előnyök:

Növeli a reakciósebességet (Panax Ginseng és koffein)*
Egyedülálló formula az innovatív Brainberry®-vel
Természetes gyógynövény kivonatokkal
Rövid és hosszú távú használatra
Ideális aktív vagy nagy teljesítményű életmódhoz
Amount:
 
Leírás
Adatlap
Leírás

Villámgyors reakciók, amikor a legnagyobb szükség van rájuk

Ha a győzelem és a vereség közötti különbséget a másodperc törtrésze alatti döntés jelenti, válassza a React Fastert a Cibdoltól. Az alapvető vitaminokat, ásványi anyagokat, a Brainberry® Bioactort, a koffeint, valamint a taurin, a zöld tea és a Panax ginzeng egyedülálló kombinációját hasznosító React Faster a szervezettel együttműködve segít az élen maradni, bármi is legyen a feladat.

Ingredients: Herbs; Taurine; Caffeine; Bulking agent (Microcrystalline Cellulose); Plant Based Capsule (HPMC); Anti- Caking Agent (Magnesium Stearate); Minerals; Vitamins.

Összetevők kapszulánként

Compounds mg %RI
Brainberry (Aronia Berry Extract) 65 -
Taurine 150 -
Caffeine 100 -
Green Tea 100 -
Panax Ginseng 100 -
Vitamin B3 10 63
Folate 90mcg 45
Vitamin B12 2,8mcg 112
Vitamin B6 1.7 121
Magnesium 60 16

Szerezzen versenyelőnyt

A React Faster egy természetes wellness-kiegészítő, amelyre szüksége van ahhoz, hogy megszerezze ezt a döntő előnyt, legyen szó összetett munkahelyi feladatokról vagy játék közbeni villámgyors döntésről. A rövid és hosszú távú használatra is alkalmas vitaminokból, ásványi anyagokból és természetes növényi összetevőkből álló kifinomult komplexum segít, hogy zökkenőmentesen birkózzon meg a modern élet kihívásaival.

A mai versenykörnyezetben a React Faster a természetes módja annak, hogy mindig az élen járjon.

Characteristics

Art.no: CIBD0071 EAN 7640178660717

Packaging: Jar in cardboard box

Content: 30 doses (1 hardcap = 1 daily dose)

Materials: Cardboard SFC certified

A Cibdol React Faster használata

Instructions: A legjobb eredmény érdekében naponta egy kapszulát vegyen be egy pohár vízzel. Ne rágja szét a kapszulákat. Ne lépje túl az ajánlott adagot.

Storage: Cool, dark and dry

Shelf life: 6 months after opening


*A Panex Ginseng és a koffein felgyorsítja a reakciósebességet. Ez az egészségügyi állítás európai jóváhagyásra vár. Az étrendkiegészítők nem helyettesítik a változatos étrendet.


Növényalapú teljesítmény

A React Faster olyan kipróbált összetevőket tartalmaz, mint a B12-vitamin, a folsav és a magnézium, amelyek hozzájárulnak az idegrendszer működéséhez, de a gondosan válogatott növényi kivonatok különböztetik meg a hagyományos étrendkiegészítőktől.

A Panax ginseng elősegíti a reakciósebességet, míg a koffeintől energikusabbnak érzi magát. Ez a két vegyület zökkenőmentesen működik együtt a zöld teából származó L-teaninnal, hogy elősegítse a kognitív teljesítményt. A professzionális készítményben a Brainberry® Bioactor zárja a sort, amely egy innovatív fekete berkenye bogyó-kivonat. Ha mindezt összekeverjük, akkor napi fogyasztásra alkalmas természetes táplálékkiegészítőt kapunk.

Alkalmas:

A természetes összetevőket tartalmazó React Faster a legjobb minőségű összetevőket vegyíti optimális arányban az Ön kényelme érdekében. Nem számít a bonyolultság, a feladat vagy a helyzet, hozza meg azokat a döntéseket, amelyekre szüksége van a csúcsra jutáshoz.

Top Sport

Activities

Traffic

Gaming

Critical Work

Adatlap
Category Fókusz
Termék kereső