• Q10 100mg
  • Q10 100mg
  • Q10 100mg
  • Q10 100mg
  • Q10 100mg
  • Q10 100mg
  • Q10 100mg
  • Q10 100mg

Q10 100mg

Ubikinollal (Kaneka®), B1- és B2-vitaminnal

€ 34.95
Közvetlenül elérhető

Tulajdonságok és előnyök:

Co-enzym Q10 with the superior Ubiquinol from Kaneka
Q10 100mg activates our natural energy (Vitamin B1)
Q10 100mg active contributes to the reduction of tiredness and fatigue (Vitamin B2)
Q10 100mg active contributes to protection of cells from oxidative stress (Vitamin B2)
Suited for young & old (ubiquinon & ubiquinol)
With 100mg Q10 per capsule
Amount:
 

Fokozza életkedvét a Cibdol Q10-zel. A kiváló minőségű, szakszerűen előállított Q10 koenzim és a B1- és B2-vitamin keverékével aktiválhatja természetes energiáit, és legyőzheti a modern élet kihívásait. Legyen szó a fáradtság csökkentéséről vagy a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméről, a B-vitaminok és a Q10 együttesen támogatják mind a fiatalok, mind az idősek wellness szükségleteit.

Leírás
Adatlap
Leírás

Pörgesse fel az életkedvét

Akár idős, akár fiatal emberekről van szó, a természetes energia aktiválása kulcsfontosságú a modern élet kihívásainak leküzdéséhez. Q10-kiegészítőnkbe beletettük a B1- és B2-vitamin energetizáló tulajdonságait, és kiváló minőségű Q10-koenzimmel (ubikinollal és ubikinonnal) kombináltuk. A gondosan megválasztott összetevők együttesen támogatják a különféle wellness igényeket, kezdve a sportolók fizikai szükségleteitől egészen a lendületet igénylő idősebb generációkig.

Természetesen energetizáló B-vitaminok

A B-vitaminok döntő szerepet játszanak a szervezet energiaellátásának fenntartásában. Azonban nem mindig könnyű elérni a szükséges alapvető vitaminok egyensúlyát. Itt lép be a Q10, megemelve a szervezet B1 és B2 szintjét a fáradtság és a kimerültség csökkentése, valamint az oxidatív stressz leküzdése érdekében.

Prémium Q10 a prémium élményért

A Q10 természetesen is előfordulhat a szervezetben, de ahogy öregszünk, a tartalékok lassan kezdenek kimerülni. Ezért használtuk a Q10 koenzim két kiváló formáját, az ubiknolt és az ubikinont, hogy átfogó támogatást nyújtsunk. Ezek az elemek zökkenőmentesen működnek közre nemcsak a szervezet Q10-termelésének fokozásában, hanem az életmód vagy a gyógyszeres kezelés okozta hiánybetegségek kezelésében is.

Oldja fel szervezete természetes energiatartalékait a Q10 és a B-vitaminok kifinomult keverékének segítségével. A mindennapi élet kihívásaitól függetlenül számíthat a Q10 kapszulákra, hogy megadják a szükséges lendületet.

A Cibdol Q10 használata

A legjobb eredmény érdekében naponta egy kapszulát vegyen be, lehetőleg étkezés közben vagy röviddel étkezés után.

Adatlap
Mennyiség 60 capsules
Megőrzi Hűvös, sötét és száraz
Szavatossági idő 6 hónappal a felbontás után
Összetevők Plant Based Capsule (HPMC); Coenzym Q10(SOY); Bulking Agent (Dicalcium Phosphate, Microcrystalline Cellulose); Anti-Caking Agent (Magnesium Stearate); Vitamins.
Forma Kapszulák
CBD No
Category Vitals
Termék kereső