2-T FIZET, 3-AT KAP minden CBD-termékünkért! Akár 33% kedvezmény a CIBDOL3 kedvezménykóddal

  • Mood regulator
  • Mood regulator
  • Mood regulator
  • Mood regulator
  • Mood regulator
  • Mood regulator
  • Mood regulator
  • Mood regulator

Mood regulator

Fast-acting

€ 24.95
Közvetlenül elérhető
Amount:
 

Tapasztalja meg a stressz és az aggodalom érzéseinek gyors enyhülését a Cibdol Mood Regulatorral. A GABA, az L-theanin és a B-vitamin szakértői keveréke gyorsan munkához lát, rövid távú hangulatjavulást biztosít, és segít ellazulni, amikor a legnagyobb szükséged van rá. Bízzon a természetes összetevők erejében, és kapja meg a támogatást, amire szüksége van a modern élet könyörtelen tempójának kezeléséhez.

Leírás
Adatlap
Leírás

Ha az élet megterheli, gyorsan kapjon támogatást

Az élet gyakran úgy érzi, mintha millió mérföld per órával haladna, és ezzel együtt jár a gyorsan ingadozó hangulat veszélye. Amikor a stressz vagy az aggodalom érzései kezdenek eluralkodni Önön, a Mood Regulator és a GABA, az L-theanin és a B-vitamin teljesen természetes keveréke gyors megkönnyebbülést nyújt, és elősegíti az ellazulást, amire szüksége van ahhoz, hogy újra a helyes útra térjen.

A természetben előforduló vegyületek zökkenőmentes keveréke

A természetben előforduló vegyületek táplálják a Mood Regulator-t, hogy holisztikus megoldást nyújtson a stressz és az aggodalom érzésére. A szervezet L-theanin (a zöld teában található aminosav), GABA (az idegsejtek aktivitásához kapcsolódó neurotranszmitter) és B-vitamin (a normál pszichológiai működéshez hozzájáruló esszenciális vitamin) szintjének növelése segíthet az elmének gyorsan reagálni a modern életmód intenzitására.

Lazulás, amikor a legnagyobb szükséged van rá

Amikor a stressz és az aggodalom érzései kezdik átvenni az irányítást, a Mood Regulator biztosítja azt az extra relaxációt, amire szüksége van ahhoz, hogy tovább tudjon lépni. Míg sok hangulatjavító étrend-kiegészítő hosszú távú használat után fejti ki hatását, a Mood Regulator gyorsan munkához lát, rövid távú támogatást nyújt az élet váratlan fordulataihoz.

Amikor úgy érzi, hogy hangulata romlik, bízzon a Mood Regulator gyorsan ható támogatásában. A teljesen természetes keverék akkor ösztönzi a mentális jólétet, amikor a legnagyobb szüksége van rá.

Hogyan kell használni a Mood Regulator-t a Cibdol-tól

A legjobb eredmény elérése érdekében vegyen be naponta 1–3 tablettát, hagyja, hogy a nyelv alatt elolvadjon.

Adatlap
Összetevők GABA (Gamma Amino Butyric Acid); Sweetener (Xylitol); Binder (Vegetable Oil); Green Tea Extract With 98% L-Theanine; Natural Flavoring Agent (Orange, Mango, Lemon), Anti-Caking Agent (Silicon Dioxide, Plant Based Magnesium Stearate), Acidity Regulator (Citric Acid); Vitamins.
CBD No
Category Hangulat
Termék kereső