Fizetési Módok

A vásárlóink részére most egy sor, különböző módszert ajánlunk fel a termékekért való fizetés sikeressége érdekében, melyek mindegyike biztonságos és diszkrét. Bármely módszert válaszd is a fizetésed lebonyolításához, biztos lehetsz abban, hogy mi minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy azt mindenképp egy egyszerű és biztonságos környezetben tehesd meg.

Bankkártya

A bankkártyával való fizetés manapság az egyik legalapvetőbb és biztonságosabb módja az internetes vásárlásnak. A Cibdolnál mi elfogadjuk mind a Visa, mind pedig a MasterCard kártyákat. Ennek a módszernek a használatához, egyszerűen üsd be a kártyád adatait, a lejárati dátumot és a 3 jegyű, biztonsági kódot (a kártyád hátoldalán található) az arra vonatkozó oldalon. A fizetésed azonnal elfogadásra kerül, és mi azonnal elkezdjük a rendelésed előkészítését.

Banki átutalás

Ha közvetlen banki átutalással szeretnél fizetni, az alábbi bankszámlaszámra várjuk az összeget:

Bizonyosodj meg arról, hogy a rendelési számod is megadtad a közlemény mezőben. Megjegyzés: Habár legtöbbször a banki átutalás azonnal megtörténik, más esetekben akár több, mint 3 napot is várni kell, attól függően, hogy honnan történt az utalás. A rendelésed azon nyomban csomagolásra kerül, ahogy az átutalás megérkezett.

Cibdol BV
UBS Bank
IBAN: DE53 5022 0085 3296 1400 18
Swift/Bic: SMHBDEFF
Reference nr: (starts with) B000.....

Pénz megtakarítás a bank kezelési költsége helyett

A pénz átutalása során, különösen amikor nemzetközi átutalásról van szó, nem kívánatos kezelési költségek is felmerülhetnek a bankod részéről. Ez kifejezetten igaz az olyan rendelésekre, amikor azok az Euro valuta zónáján kívülről érkeznek. Mindamellett van pár másik opció, amit érdemes megfontolni, például számos cég ajánl gyors és biztonságos nemzetközi átutalási szolgáltatásokat, a magas banki kezelési költségek nélkül.

Ilyen cégek többek között a:

Xoom
HiFX
XE Trade
1st Contact
UK Forex
Transferwise
World first

iDeal

Az iDeal egy egyszerűen használható, alternatív fizetési módszer, mely Hollandiában érhető el. Ezzel át lehet ugrani a kredit kártya használatával járó problémákat, ugyanakkor gyors és biztonságos fizetést biztosít közvetlenül a bankodtól. A fizetés szolgáltatójának neve pedig az a név, ami a számládon is szerepel.

Közvetlen E-Banking

A directebanking.com egy meglehetősen új szolgáltatás, ami a biztonság garantálásához a TÜV szabványt használja. A Direct E-Banking fiókod használatával képes leszel olyan fizetéssel élni, mely közvetlenül a mi számlánkra érkezik meg. Ezáltal a biztonságos és diszkrét, nemzetközi átutalás szinte azonnal meg is történik.

Bancontact

A Bancontact ugyanazt a biztonsági protokollt használja, mint az online banki fizetési módszer. Nincs szükség semmilyen program telepítésére - ha van online bankszámlád, akkor Te is képes leszel használni ezt az egyszerű és könnyű fizetési módszert.


Termék kereső