• Joint Health
  • Joint Health
  • Joint Health
  • Joint Health
  • Joint Health
  • Joint Health
  • Joint Health
  • Joint Health

Joint Health

Zöldszárnyú kagylóval, kollagénnel, kondroitinnal és mangánnal

€ 22.46
-25%
€ 29.95
Közvetlenül elérhető
Amount:
 

Mozogjon szabadon a Cibdol Joint Health termékével. A zöld ajkú kagylóolaj, a hialuronsav, valamint az alapvető vitaminok és ásványi anyagok kifinomult keverékével minden egyes kapszula biztosítja az ízületek számára a szükséges mozgásszabadságot. Akár az intenzív testmozgás, akár a mindennapi mobilitás támogatására, vagy egyszerűen csak az egészséges ízületek proaktív megközelítése érdekében, a Joint Health meghozhatja a változást.

Leírás
Adatlap
Leírás

Hagyja, hogy a természet gondoskodjon az ízületeiről

Ne hagyja, hogy ízületeinek egészsége lelassítsa, amikor az élet többet követel. A zöldajkú kagylóolaj szakértő keverésével, hialuronsavval és alapvető adalékanyagokkal, a természetes energiával működő Joint Health kapszuláink biztosítják az ízületek számára a szabad mozgáshoz szükséges támogatást. Akár nagy teljesítményű sportoló, akár egyszerűen csak a mindennapi mobilitás ösztönzése érdekli, napi étrend-kiegészítőnk mozgásban tartja Önt.

A zöld ajkú kagyló ereje

A Perna canaliculusból (Új-Zélandon őshonos puhatestű) származó zöldajkúszójú kagylóolaj az omega-3 zsírsav eikosatetraénsav (ETA) és más jótékony vegyületek hatékony keverékét tartalmazza. Az omega-3-nak ez az alternatív formája lényegesen erősebb, mint a hagyományos omega-3 halolaj-kiegészítőkben található EPA, így a zöldajkú kagyló sokoldalú választás a mindennapi ízületi egészség érdekében.

A proaktív megközelítés az ízületek egészségéért

Ne hagyja, hogy a rossz mozgásképesség vagy a fáradt, fájó ízületek megakadályozzák a szabad mozgásban. A Joint Health kapszulák egyszerű, természetes energiával működő megközelítést kínálnak az ízületek egészségéhez, hogy Ön a szeretett tevékenységekre összpontosíthasson. Az esszenciális omega-3 zsírsavak bőségével, amelyek zökkenőmentesen együttműködnek a hialuronsavval, antioxidánsokkal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal, a Joint Health kapszula számos módon képes támogatni az ízületek egészségét.

Érezze a különbséget, és élvezze a zöld ajkú kagylóolaj támogató erejét, hogy nap mint nap mozgásban tartsa.

Hogyan kell használni a Cibdol Joint Health-et

A legjobb eredmény elérése érdekében vegyen be naponta három kapszulát vízzel és étkezés közben, egyenletesen elosztva a nap folyamán.

Adatlap
Összetevők Green-lipped mussel (MOLLUSK); plant based capsule (HPMC); Bulking Agent (Microcrystaline cellulose); chondroitine sulfate (bovine); Methyl Sulfonyl Methane (MSM); Biocell (80% collagen typeII, 10% hyaluronic acid), Curcumin C3 complex; Vitamins, Anti Caking agent (Calcium bound fatty acids, silicondioxide); Bamboo silica extract, Minerals
CBD No
Category Enyhítés
Termék kereső